Lessen en workshops 2021.Gemengde groep, bestaande uit beginners en gevorderden. De oefeningen zijn voor een ieder in te stappen op zijn of haar niveau. Gaan de verdieping in waar dit mogelijk en nodig is. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook al gaat het om een groep met gemengde ervaring is er veel respect voor het stuk van het leerproces waar een ieder in zit. Geen zware maar wel intensieve training afgewisseld met meditatieve bewegingen om je levensenergie weer in balans te krijgen en te behouden.   

Investering :      € 13,00  –  Les á 90 minuten.  

Proef les :          € 7,50  

Aanmelden T :   José. 0615075927   –   Ger. 0622284298                    

E-mail :              geroosterveen@hotmail.com. 

Doorgaande lessen worden in series gegeven. Instromen tijdens de serie is altijd mogelijk. Betaling serie bij aanvang eerste les of over te maken op rekening nummer  NL09INGB0001274729 t.n.v. G. Oosterveen. Voor mensen met een gering inkomen kunnen ten alle tijden, in overleg, andere tarieven worden afgesproken. Omdat er geen inhaal mogelijkheden zijn, kunt u, vooraf aan een serie, eventueel een vakantie doorgeven die in mindering wordt gebracht.

 

________________________________________________________________________________________________

Lessen 2021

Zhi / Chineng Qigong – Nature Taiji.  

Vrijdagochtend :  10.00 – 11.30 uur

Het laatste kwartier is om onze ervaringen en gedachten vanuit de oefening  te delen, we zijn dan in het Qi – veld met een ,, DAO ” hart en onze ego is dan nederig. Delen is één van de basis condities van Zhineng Qigong. Om zo jezelf en je levenservaringen te begrijpen en vertrouwen op te bouwen. Hoe meer je deelt = dieper / mind ( bewustzijn ) – foundation. 

Serie 1 :    10 – 17 – 24 sept. – 1 – 8 – 15 okt.                            Investering :   € 78,-      ( 6x )

Serie 2 :     29 okt. – 5 – 12 – 19 – 26 nov. – 3 – 10 – 17 dec.        Investering :   € 104,-    ( 8x )

Losse lessen mogelijk, in overleg.

In verband met het, door ons, georganiseerde Zhineng Qigong – Stilte Retraite worden de lessen op 12 en 19 nov. waargenomen door Annemiek.

 

Scouting ,, De Raaphorst ”

De Raaphorst 3  –  ( ingang tussen nr. 3 + 5 ).

2295 NX  Kwintsheul.

Groepslessen,  bedrijfstrainingen of privé les informeer naar de mogelijkheden.

_______________________________________________________________________________________________________________

Healing Klanken-Ligconcerten  2021.

Zondag :   19 december.

1e concert :     14.30  – 16.30 uur.

2e concert :     19.30  – 21.30 uur. 

Locatie :  Yogastudio Westland – Hyacinthstraat 24a – 2691 LH  ’s-Gravenzande. ( Heenweg )

Begeleiding :  Irene Pool, – www.thesoundofsilence.nl.

Geassisteerd door  Ger Oosterveen.

Irene geeft een intuïtief concert, haar zielenzang maakt dit concert tot een bijzondere ervaring.   Zij is ‘vertaalster van frequenties’. Dit vertaalt zich zowel in haar werk als beeldend kunstenaar als via haar activiteiten op het gebied van klankhealing.

Gun jezelf wat meditatieve rust en laad jezelf op. Laat je meevoeren door de trillingen van etnische instrumenten uit alle delen van de wereld, zoals de Chinese Gong, didgeridoo, sjamanentrom of de klankschalen en duik diep bij jezelf naar binnen, laat alles los en kijk waar de instrumenten je doen belanden.

Een Klanken-ligconcert is een heel bijzondere ervaring en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in een ander bewustzijn. Een klankbad waarin je heerlijk kan ontspannen. Omringd door liefdevolle klanken kom je helemaal in het NU en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen. Bewegen, Beleven en Bewogen worden door klank. We beginnen met een Qigong oefening zodat je nog meer kunt ontspannen. Daarna is er tijd om rustig bij te komen met een kopje thee en wat lekkers.

Meenemen :   luchtbed / terrasstoel bekleding, slaapzak en kussen

Investering :  € 22,-

Alleen vooraf reserveren is mogelijk. Bij annulering binnen 48 uur, voor aanvang van het concert, zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag  in rekening te brengen.

Aanmelden en/of informatie.

Email :  geroosterveen@hotmail.com  /  Telefoon  –  06 22284298.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Zhineng Qigong Silent Retraite van  12 t/m  19 november 2021.

Met Ping Dietrich – Shi en Xie Chuan in het klooster van de missionarissen in Steyl. ( Venlo )   

Een aantal dagen voor jezelf. Verstillen, tot rust komen en genieten van het klooster en de omgeving. De kracht ervaren van ” het Veld ” en aanwezig zijn in de achtergrond van stilte tijdens de Zhineng Qigong oefening, meditatie chanting en theoretische ondersteuning, verdieping aangepast aan de groep. Dat wat diep in jou leeft kan aan het licht komen, misschien confronterend, altijd helend.

Het belangrijkste is je ” hart ” te openen om bewust te kiezen  voor deze verdiepende retraite. Niet de vorm maar voorbij de vorm en verder………..om één te zijn met je vormloze en ware zelf. Wanneer je je overgeeft aan deze stilte en door de weerstand heen gaat kan je gaan ontdekken hoe bijzonder zij is. Er is ruimte op papier vragen te stellen en te delen. De leraren bepalen deze momenten.

                “ Life begins at the end of your comfort zone “

                                                              Neale Donald Walsch.

Herfst Gingko boom

Zelf heb ik tijdens de stilte retraite ervaren dat het belangrijk is de Qi, die zich transformeert, ook de tijd te geven zich opnieuw te ordenen in ruimte en stilte, het is een proces. En dat het proces zich verder ontwikkelt thuis in je dagelijks leven. Waardoor je steeds meer in contact kunt blijven met  je ware zelf ,, Je natuurlijke zijn “.

                                               ” Let silence be the art you practice “20161005_160945

Voor wie ?

Deze retraite is geschikt voor zowel beginners als voor de ervaren liefhebbers. Wel is enige kennis van Zhineng Qigong of energie werk belangrijk. Het is aan te raden lessen te volgen of er al een tijdje mee bezig te zijn. Twijfel je neem dan contact op met ons.

De Locatie :

We zijn te gast bij de missionarissen in Steyl te Limburg. In een jachtige  wereld vol lawaai en prestatiedrang zijn kloosters een verademing, een luxe van rust, stilte en tijd voor jezelf. Het klooster ligt aan prachtige kloostertuinen en nabij een Botanische tuin, de unieke ligging aan de Maas maken een verblijf in kloosterdorp Steyl tot een bijzondere ervaring. Er wordt vegetarisch gekookt en door dit in stilte te nuttigen komen de smaken nog meer tot zijn recht. De trainingen vinden plaats in een ruime zaal. Neem wel een meditatiekussen en kleedje of yoga matje mee.

De gastdocenten :

We zijn heel blij en dankbaar dat wij, inmiddels voor de 6e keer, een retraite mogen organiseren voor Ping Dietrich – Shi en Xie Chuan.

Xie is in staat zo’n krachtig helend Veld neer te zetten waardoor er werkelijk iets essentieels in je geraakt wordt. Oude patronen waarin je vast zit overstijg je naar een nieuw bewustzijn. Hij heeft de mogelijkheid jou essentie te zien en je daar bewust van te laten worden. Xie gaat voorbij de vorm. Xie geeft dit jaar zijn teaching/ sharing online van 8.30 – 11.30 uur  er is een groot beeld met beamer .

Ping Dietrich – Shi

Komt uit Qingdao China. Heeft daar een intensieve eenjarige Zhineng  Qigong  opleiding met meer dan 2000 uur aan de Qigongdao  Zhineng Qigong- school gevolgd.  Ping heeft een heel fijn energie en integriteit, die bepalend is voor haar manier van werken. Zij is een leraar die uitstekend de brug weet te slaan tussen onze Westerse en de oude Chinese cultuur. Zij spreekt zeer goed Engels en Duits. Ping zal live aanwezig zijn.

Ping woont in Duitsland  en heeft in 2016 het Taiji en Qigong Center in Eberdingen opgericht.  www.zhinengqigong.de                     

Deze retraite wordt in het Engels gegeven.

De laatste avond hebben wij wederom Irene Pool uitgenodigd voor een Dreamtime Klanken Ligconcert. Zij is sound-soul healer met 25 jaar ervaring. Irene haar zielenzang maakt dit concert nog intenser. Meer over Irene :  www.thesoundofsilence.nl

Overig en  Locatie :

locatie

Aanvang :  vrijdag 12 november vanaf  14.00 u. Er is  een rondleiding door het klooster om 15.15 u. Het programma begint om 16.00 u.

Vertrek :  vrijdag 19 november na de lunch.

Investering all in :

€ 1075,-  pp. privé kamer met eigen douche / toilet.

€ 1015,-  pp. 2 -persoonskamer met gescheiden bedden, eigen douche / toilet.

€ 950,-    pp. privé kamer met wastafel, met gedeelde faciliteiten op de gang. ( Volgeboekt )

De prijs is op basis van alle trainingen ( avondprogramma ), overnachting en volpension ( 7x ontbijt, 7 x lunch en 7 x diner ). Inclusief klanken lig-concert.

Max. aantal deelnemers 20, er wordt aan alle voorschriften van het RIVM voldaan.

Aanmelden retraite : T – José,  0615075927 / Ger,  0622284298.  E-mail : geroosterveen@hotmail.com ,

Na aanbetaling van € 150,- is je inschrijving definitief. Het resterende bedrag betaal je dan uiterlijk 4 weken voor aanvang van de retraite.

Locatie :   Centrum St. Michael – St. Michaelstraat 7  –  5935 BL Steyl  –  Tegelen.

Data retraite  2022  –  vrijdagmiddag 11 t/m vrijdagmiddag 18 nov .