Overzicht lessen en workshops – 2019Locatie: Solide Yoga| Het Tolland 4 | 2291 BM Wateringen

Gemengde groep in  Wateringen, bestaande uit beginners en gevorderden. De oefeningen zijn voor een ieder in te stappen op zijn of haar niveau, en gaan de verdieping in waar dit mogelijk en nodig is. Er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding en uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen. Ook al gaat het om een groep met gemengde ervaring, er is veel respect voor het stuk van het leerproces waar ieder in zit. Geen zware maar wel intensieve training, afgewisseld met meditatieve bewegingen om je levensenergie weer in balans te krijgen en te behouden.    

Investering :   € 13,-     –    Les á 90 minuten  –   In serie’s op vrijdagochtend.

Proef les    :   € 7,50.    –    Losse les :   € 15,50.

Aanmelden T. José: 06 15075927  –  Ger: 06 22284298  Mail : joseetje_oostv@hotmail.com  

Doorgaande lessen worden in series gegeven. Instromen tijdens de serie is altijd mogelijk. Betaling serie bij voorkeur bij aanvang eerste les. Voor mensen met een gering inkomen kunnen altijd, in overleg, andere tarieven worden afgesproken.

 

________________________________________________________________________________________________

 Solide Yoga

fb_img_1502999244091-2

Nature Taiji / Chineng Qigong: vrijdagochtend: 10.15 – 11.45 u. Datum1 8 – 15 – 22 – 29 november, 6 – 13 – 20 december.

Investering :  € 104,-

Groepslessen of bedrijfstrainingen Wil je een training volgen met een aantal collega’s (teambuilding), vrienden, familieleden, privé les enz. ? Neem contact op over de mogelijkheden.

_________________________________________________________________________________________________________________

20181223_162902

Dreamtime :  Kerst-Klanken-Ligconcert.

Zondagmiddag : 22 December  2019

Aanvang: 14.00 – 16.00  uur. Locatie: Yogastudio Westland, Hyacinthstraat 24a, Heenweg | 2691 LH ’s-Gravenzande.

Begeleiding: Irene Pool geassisteerd door  Ger Oosterveen

Irene geeft een intuïtief concert, haar zielenzang maakt dit concert tot een bijzondere ervaring! Zij is ‘vertaalster van frequenties’. Dit vertaalt zich zowel in haar werk als beeldend kunstenaar als via haar activiteiten op het gebied van klankhealing.

Gun jezelf wat meditatieve rust en laad jezelf op. Laat je meevoeren door de trillingen van etnische instrumenten uit alle delen van de wereld, zoals de Chinese Gong, didgeridoo, sjamanentrom of de klankschalen en duik diep bij jezelf naar binnen, laat alles los en kijk waar de instrumenten je doen belanden.

Een Klanken-ligconcert is een heel bijzondere ervaring en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in een ander bewustzijn. Een klankbad waarin je heerlijk kan ontspannen. Omringd door liefdevolle klanken kom je helemaal in het NU en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen. Bewegen, Beleven en Bewogen worden door klank.We beginnen met een Qigong oefening zodat je nog meer kunt ontspannen! Daarna is er tijd om rustig bij te komen met een kopje thee.

Meenemen: luchtbed/terrasstoel bekleding, slaapzak en kussen

Investering: € 22,-

Alleen vooraf reserveren is mogelijk. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van   het concert zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag  in rekening te brengen. !

 Aanmelden of informatie:

M : geroosterveen@hotmail.com of bel : 06- 22284298

_____________________________________________________________________________________________________

 pastedimagefile

Herfst Stilte & Zhineng Qigong retraite van 16 t/m 22 november 2019.

Met Xie Chuan en  Ping Dietrich – Klooster van de missionarissen in Steyl. ( Venlo )

Een aantal dagen voor jezelf . Verstillen, tot rust komen en genieten van het klooster en de omgeving. De kracht ervaren  van het Veld en stilte in de Zhineng Qigong oefening, meditatie, chanting  en theoretische ondersteuning en verdieping, aangepast aan de groep. Dat wat diep in jou leeft kan aan het licht komen; misschien confronterend, altijd helend.

Het belangrijkste is je “hart”openen en bewust te kiezen  voor deze verdiepende retraite. Niet de vorm maar voorbij de vorm en verder…… Wanneer je je overgeeft aan deze stilte en door de weerstand heen gaat, zul je ontdekken hoe bijzonder en heerlijk zij is. Er is ruimte om vragen te stellen op papier en te delen. De leraren bepalen deze momenten.

                “ Life begins at the end of your comfort zone “

                                                              Neale Donald Walsch

2017-11-15-13-12-34Zelf heb ik tijdens de stilte retraite ervaren dat het belangrijk is om de energie die zich in ons heeft veranderd/getransformeerd, ook de tijd te geven zich opnieuw te ordenen in ruimte en stilte. En dat de verandering zich verder ontwikkelt, thuis in je dagelijks leven. Zodat je steeds  meer in contact blijft met je Ware Zelf (intuïtie) .                     

                                               ” Let silence be the art you practice “20161005_160945

Voor wie:

Deze retraite is geschikt voor zowel de beginners als voor de ervaren liefhebbers. Wel is enige kennis van Zhineng Qigong of energie werk belangrijk. Het is aan te raden lessen te volgen of er al een tijdje mee bezig te zijn. Twijfel je neem dan contact op met ons.

De Locatie:

We zijn te gast bij de missionarissen in Steyl (Limburg) In een jachtige  wereld vol lawaai en prestatiedrang zijn kloosters een verademing, een luxe van rust, stilte en tijd voor jezelf. Het klooster ligt aan  prachtige kloostertuinen een Botanische tuin en de unieke ligging aan de Maas maken een verblijf in kloosterdorp Steyl tot een bijzondere ervaring. Er wordt vegetarisch gekookt en door dit in stilte te nuttigen komen de smaken nog meer tot zijn recht. De trainingen vinden plaats in een ruime zaal. Neem een meditatiekussen en kleedje/yoga mat  mee.

De gastdocenten:

We zijn heel blij dat wij weer een retraite mogen organiseren voor  Xie Chuan en Ping Dietrich- Shi.

chinese-docenten

Xie Chuan is in staat zo’n krachtig helend Veld neer te zetten , dat er werkelijk iets essentieels in je geraakt wordt. Oude patronen waarin je vast zit overstijg je naar een nieuw bewustzijn. Hij heeft de mogelijkheid jou essentie te zien en je daar bewust van te laten worden. Hij gaat voorbij de vorm. 

Ping Dietrich- Shi

Heeft een heel fijn energie en integriteit bepaalt haar manier van werken. Zij is een leraar die uitstekend de brug weet te slaan tussen onze Westerse en de oude Chinese cultuur. Zij spreekt zeer goed Engels en Duits.

Ping woont in Duitsland (Stuttgart) en heeft daar haar eigen Zhineng Qigong centrum. www.zhineng.de

Deze workshop wordt in het Engels gegeven.

De laatste avond hebben wij wederom Irene Pool uitgenodigd voor een Dreamtime klanken ligconcert. Zij is sound/soul healer met 25 jaar ervaring. Irene haar zielenzang maakt dit concert nog intenser. Meer over Irene:  www.thesoundofsilence.nl.

Overig en  Locatie:

locatie

Data: aankomst: Zaterdag 16 november  vanaf  14.00 uur, aanvang 16.00 uur.

Vertrek: Vrijdag 22 november na de lunch.

Investering all in : 

  € 995,- pp Privé kamer met eigen douche/toilet.

  € 935,- pp  2 -persoonskamer met gescheiden bedden eigen douche/toilet.

  € 875,- pp Privé kamer met wastafel. En gedeelde faciliteiten op de gang.  ~volgeboekt~

De prijs is op basis van alle trainingen (ook avondprogramma) tijdens de retraite met overnachting o.b.v. volpension (6 x ontbijt,6 x lunch en 6 x diner). Tevens incl. klanken lig-concert op de laatste avond.

Aantal deelnemers: max. 20 

Aanmelden retraite. T : José  06 15075927 / Ger : 06 22284298.  E-mail: geroosterveen@hotmail.com ,

Na een aanbetaling van € 50,- is je inschrijving definitief bevestigd. Het resterende bedrag betaal je dan uiterlijk 4 weken voor aanvang.

Locatie: Centrum St. Michael, St. Michaelstraat 7 – 5935 BL Steyl-Tegelen.

De tijd even stilzetten en jezelf hervinden, wie verlangt er niet af en toe naar.

2020

Inmiddels hebben we voor 2020, wederom in Steyl, een nieuwe datum kunnen reserveren voor het Qigong stilte retraite. Save the Date,  zaterdag 7 nov. t/m vrijdag 13 november.